Η SUPER OIL A.E. δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει της ανάγκες των πελατών του Ομίλου στην προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνέπεια.

Με μοναδικά πλεονεκτήματα τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και τους οδηγούς υπαλλήλους, μπορεί να εγγυηθεί στον πελάτη:
- οτι η παραδοτέα ποσότητα είναι ακριβώς αυτή που έχει παραγγείλει ο πελάτης καθώς οι μετρήσεις απο τις κεντρικές εγκαταστάσεις γίνονται με υπερσύγχρονα μέσα εξαιρετικής ακρίβειας.
- οτι η ποιότητα του καυσίμου είναι τέλεια, καθώς ειδικοί αισθητήρες ελέγχουν υγρασία και άλλους παράγοντες μέχρι την στιγμή που φορτώνεται στο βυτιοφόρο.
- ότι ο πελάτης διασφαλίζεται τόσο για την ποιότητα όσο και για την ποσότητα καθώς με την έναρξη της συνεργασίας με κάθε νέο πελάτη γίνεται ογκομέτρηση της δεξαμενής, τοποθετείται σταθμοδείκτης και δίνεται δείγμα το οποίο σφραγίζεται την ώρα της παράδοσης (σε κάθε παράδοση) μπροστά στον πελάτη.

Προμήθεια Πετρελαίου

- δικές της εγκαταστάσεις (αρ. αδείας 5201/88)
- δικά της βυτιοφόρα
- οδηγούς υπαλλήλους

– εγγυημένη ποσότητα πετρελαίου
- ταχύτατη εξυπηρέτηση με αυθημερόν παράδοση
- τέλεια ποιότητα πετρελαίου το οποίο ελέγχετε με ειδικούς αισθητήρες και ηλεκτρονικά μέσα, στις εγκαταστάσεις μας πρίν την αναχώρηση από τον πελάτη

– ογκομέτρηση της δεξαμενής σας με έκδοση επίσημου πιστοποιητικού για να μπορεί ο πελάτης πολύ γρήγορα να επιβεβαιώνει την ποσότητα την οποία τον έχει προμηθεύσει η εταιρία.
- σταθμοδείκτης ο οποίος εγκαθίσταται μόνιμα εξωτερικά στην δεξαμενή.
- δείγμα πετρελαίου που να σας κατοχυρώνει την ποιότητα.

- Ο πελάτης έχει την επιλογή μεταξύ απλού και super πετρελαίου
- οικονομία στην κατανάλωση έως και 12%
- οικονομία στο κόστος συντήρησης του καυστήρα λόγω της μείωσης της οξύτητας των καταλοίπων και των καυσαερίων
- αντιπαγωτική προστασία μέχρι και – 17oC.