Ο Όμιλος CLEMIC ξεκίνησε το 1982, ως οικογενειακή επιχείρηση, με την επωνυμία CLEMIC OIL και σε χρονικό διάστημα μιας 15ετίας κατάφερε, αντιμετωπίζοντας χιλιάδες προβλήματα, να καθιερωθεί και να εδραιωθεί, με μεγάλη επιτυχία, στη γεωγραφική κυρίως περιοχή των Βορείων Προαστίων, του Νομού Αττικής.

Στη συνέχεια, το έτος 1995, δημιουργήθηκαν δύο νέες Εταιρίες, η CLEMIC SERVICE Ε.Π.Ε. (Εταιρία εξυπηρέτησης κτιρίων) και η SUPER OIL Ε.Π.Ε. (Εταιρία εμπορίας πετρελαιοειδών), με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και βυτιοφόρα, πάντα κάτω από την ομπρέλα του ΟΜΙΛΟΥ CLEMIC.

To έτος 2005 οι Εταιρίες μετατρέπονται σε Α.Ε., ακολουθώντας τις προκλήσεις των καιρών και τις αλλαγές, που επιβάλλονται από τις ανάγκες και τις απαιτήσεις όλου του Ομίλου.
Οι επενδύσεις συνεχίζονται σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και ιδρύονται, η ΓΑΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. και τα νέα τμήματα της CLEMIC SERVICE A.E., City Real Estate – Διαχείριση ακίνητης περιουσίας και toktirio.gr – online, υπηρεσίες, για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων του διαχειριστή, με επαγγελματισμό, υψηλό αίσθημα ευθύνης, εξειδίκευση και συνέπεια.

Με γνώμονα και σύμμαχο τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τη σκληρή δουλειά, την αγαστή συνεργασία του Προσωπικού μας, την εταιρική κοινωνική ευθύνη, την αμέριστη επαγγελματική προσφορά των συμβούλων μας, τη συνεχή και μακροχρόνια εμπειρία στον επαγγελματικό χώρο μας, τα συγκριτικά ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα, την πελατοκεντρική μας θέση και την εμπιστοσύνη, που απολαμβάνουμε, από χιλιάδες διαχειριστές, συνεχίζουμε τη δυναμική και απρόσκοπτη πορεία του Όμίλου CLEMIC, που με εμπειρία πάνω από 25 έτη πλέον πρωτοστατεί και πρωτοπορεί, αλλά και συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους ομίλους του είδους του, με όραμα, μέλλον και προοπτική.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.clemic.gr

Οι εταιρίες του Ομίλου Clemic